uitslagen, wedstrijden, fnrs, dressuurFNRS uitslagen | Ve<>Ca Stables

FNRS uitslagen

 

Uitslagen dressuurwedstrijden Ve-Ca Stables Beverwijk\

 


8 oktober 2017

Op zondag 8 oktober zijn op de Ve-Ca Stables in Beverwijk de eerste FNRS-dressuurwedstrijden na de zomervakantie gereden. in de F1 en F2 was de eerste plaats voor Alysha Brethouwer op May, de tweede plaats voor Liss Verkerk op Marijke en de derde plaats voor Mirthe Wolterman op Luuk. Alysha, Mirthe en Liss behaalde het F2 diploma. Ook D.J Hohn op Nahar en Denise Blaas op Odet, behaalde het F2 diploma. In de F3 t/m F6 werd Annouk Huipen op Amy eerste, Mouet van Bakel op may tweede en Lotte Wolterman op Jewel derde. Luanne Snijders op hummer behaalde hier het F6 diploma. Als laatste werd de F7 t/m F20 gereden. De eerste plaats was voor Nikki Jongejan op Twice, de tweede voor Jennifer Visser op Luuk en de derde plaats voor Jacky Goy op Lady. Het F8 diploma werd behaald door Nicky Beers op Lugano en Joyce Beentjes op Pitts. Het was een gezellige wedstrijd met veel deelnemers.

7 juli 2017

 

 

Op zondag 7 juli zijn op de Ve-Ca Stables in Beverwijk de laatste FNRS-dressuurwedstrijden voor de zomer gereden. In de F1 t/m F7 was de eerste plaats voor Denise Blaas op Odet, de tweede plaats voor Alyssa Copier op Poco en de derde plaats voor Kaylee Oudendijk op Sunrise. Shirley Butter op Lady behaalde het F2 diploma. In de F8 t/m F12 werd Jennifer Visser op Luuk eerste, Jacky Goy op Beitske tweede en Sandy Goy op Beitske derde. Hier behaalde Sandy tevens het F8 diploma. Na de zomervakantie is de volgende wedstrijd op 1 oktober.28 mei 2017

 

Op zondag 28 mei zijn op de Ve-Ca Stables in Beverwijk weer de FNRS-dressuurwedstrijden gereden. In de F3 t/m F6 was de eerste plaats voor Luanne Snijders op Hummer, de tweede plaats voor Zara Ruijgrok op Luuk en de derde plaats voor Nikita Nanninga op Brandy. Zara behaalde tevens het F4 diploma en Nikita het F6 diploma. In de F8 t/m F13 werd Jennifer Visser op Luuk eerste, Celina van Wanrooij op Smilla tweede en Joyce Beentjes op Pitts derde. Hier behaalde Celina het F8 diploma.  En nu op naar de laatste wedstrijd voor de vakantie op 7 juli!

 


20 maart 2017


Op zondag 20 maart zijn op de Ve-Ca Stables in Beverwijk weer de FNRS-dressuurwedstrijden gereden. In de F1 t/m F6 was de eerste plaats voor Nicky Beers op Odet, de tweede plaats voor Lisa Bergamin op Poco en de derde plaats voor Zosia Szablak op Tom. Zara Ruijgrok  op Jewel behaalde het F2 diploma en Zosia het F6 diploma. In de F7 t/m de F10 werd Joyce Beentjes op Tom eerste, Alicia Graanoogst op Amy tweede en Anne Claire Bos op Pitts derde. Hier behaalde Iris van Reeuwijk op Odet het F8 diploma. Het was weer een gezellige dag, de volgende wedstrijd is op 24 april!

 

 

5 februari 2017

 

Vijf februari is er gestart in de F1 tot met F12 van de FNRS-dressuur op manege Ve-ca.
In de groep F1 - F6 was de eerste plaats voor Zara Ruijgrok op Nahar, de tweede plaats voor Courtney Spanjaard op Xela en de derde plaats voor Kaylee Oudendijk op Sunrise. In de groep F7 t/m F12 werd Nicky Beers op Lugano eerste, Jacky Goy op Beitske tweede en Iris Reeuwijk op Nahar derde. Het was weer een gezellige dag en een goed begin van het wedstrijdjaar.