De Paarden

De 3 friezen! V.l.n.r. Mark, Milano & Falco

Mark
Mark is met zijn 6 jaar de jongste van het stel. Een superbraaf paard wat voor alles in is! Mark rijdt zowel enkelspan als tweespan. Vaak loopt hij samen met Milano in het tweespan, wat een erg mooi gezicht is want deze twee paarden hebben zowel dezelfde pas als haardracht!
Naast het mennen, vind Mark het ook erg leuk om de duinen in te gaan, dressuur- en (Frieze) caroussel rijden. Dit doet hij het liefste met zijn trouwe berijdster Astrid.

Milano
Milano is al een oude rot in het vak. Met zijn 14 jaar heeft hij al heel wat meegemaakt: diverse intochten, het trekken van ouderwetse rijtuigen en deze zomer heeft hij ook diverse keren, samen met Mark, de paardentram in het Heemskerkse duingebied getrokken. Milano is nergens bang voor en deinst dus voor niets terug. Kortom: een erg fijn en lief leerpaard!

Falco
Falco is het heertje van het stel. Hij laat graag zijn lange manen wapperen door de wind wanneer er naar hem gekeken wordt. Hij geeft graag een show weg wanneer hij muziek en publiek hoort en ziet. Zijn uiterlijk en gedrag verraden niet dat hij al 17 jaar is!
Falco kan zowel enkelspan als tweespan lopen.
Met zijn beste vriendin en verzorgster Lucienne gaat Falco graag naar het duin. Ook rijd hij met Lucienne in de Frieze caroussel en touren zij regelmatig met de kar door het duin.

Nico
Nico is naast de friezen een opvallende verschijning! Deze rasechte tuiger houdt van tempo en vindt het heerlijk om gepoetst en verwend te worden, kortom: een echte knuffelkont! Veel cursisten zijn gek op hem, omdat hij altijd lekker wakker is tijdens het rijden. Nico rijdt alleen enkelspan en is erg braaf. Hij luistert goed naar de menner en is altijd erg alert! Wanneer Nico goed de pas er in heeft, zul je het ervaren hoe het is om te zweven op de kar!