dressuurpaardenDressuurpaarden | Ve<>Ca Stables

Dressuurpaarden

Amy

Hey ik ben Amy! Ik ben nog best jong maar loop braaf mee in de lessen. Ik hou ervan om lekker door te lopen en galop vind ik dan ook erg leuk. Dan kan ik eindelijk mijn benen even strekken. Je kunt me gerust kiezen voor een proefje en ik kan ook mooi aan de teugel lopen.

Chinook

Chinook is mijn naam, dat chique past mij wel. Ik ben namelijk een heel veelzijdige dame. Half arabier en half appaloosa zorgt ervoor dat ik heel wendbaar ben. Vroeger reed ik dan ook western. Ik luister goed en hou ook van springen.

Manegepaard Chinook

Deezie

Begin 2012 ben ik op de manege gekomen en ik heb het hier prima naar mijn zin. In de dressuurlessen loop ik mee en vooral springen vind ik leuk. Bij mijn vorige baas reden we vaak alleen buiten. Ik moet dus nog een beetje wennen in de lessen aan al die paarden om me heen.

Lugano

Ik ben de grootste van het stel! Lugano is mijn naam en ik loop al heel wat jaren mee in de lessen. Poetsen vind ik heerlijk, maar ik heb niet altijd zin om opgezadeld te worden. In de les loop ik braaf mee en kunnen ook beginners een rondje op mij maken. Laat je dus niet afschrikken door mijn grootte en spring op mijn rug!

 

Marijke

"Klein maar fijn!"

Ja, ik mag dan wel klein zijn maar ik loop zo de anderen voorbij. Ik hou wel van een beetje vaart. In proefjes zet ik mijn beste beentje voor. Op stal hou ik van rust en als het te druk is, gebruik ik gewoon mijn tanden om jullie weg te jagen. De stalhulpen weten helaas wel hoe ze me moeten aanpakken en zetten me dan gewoon vast. Tja, dan moet ik wel braaf staan wachten tot jullie klaar zijn met poetsen en zadelen. In de bak maak ik het weer goed en doe mijn best voor je.

Rikky

Begin 2012 ben ik tegelijkertijd met Deezie op de manege gekomen. 12-jaar ben ik, maar als je me ziet lopen dan zou je denken dat ik veel jonger ben! Ik hou ervan om lekker door te lopen en je hoeft maar even je been aan te leggen en ik ga al naar de draf of galop. Als je op mij rijdt moet je dan ook wel stil kunnen zitten. Als je dat kunt is het heerlijk ontspannen rijden op mij.

Rikky

Smilla

Vroeger liep ik voor de kar. Ik ben er dan ook aan gewend om veel buiten te zijn en druk verkeer doet mij niks. In de bak loop ik altijd lekker door, maar soms snij ik wel wat af. Een laag sprongetje kan ik ook, maar knuffelen en eten vind ik nog leuker!

JJ

Ik zal mij even voorstellen, ik heet JJ en ik ben sinds mei op Ve-ca gekomen, ik was wat aan de dunne kant maar ben nu volledig opgeknapt!

Ik loop mee in de lessen en heb het erg naar mijn zin, ik ben een knuffelkont maar ook een harde werker.

Kom jij mij de volgende keer gedag zeggen?

Nahar

Mijn naam is Nahar maar vele mensen noemen mij "Harry", Ondanks mijn leeftijd ben ik altijd nog in voor een les, heel veel kleine kinderen vinden mij leuk want ik geef ze veel vertrouwen.

Brandy

Hoi! ik ben Brandy, ik sta bekend om mijn rustige, lieve en betrouwbare karakter.

Veel kindjes zitten op mij met hun aller eerste les!

Ook ben ik weg van een sprongetje en kan je mij altijd paaien voor een wedstrijd!